El cònsol general de Cuba dona suport a Mollet amb Cuba en la campanya de compra de xeringues

El dissabte 29 de maig el cònsol general de Cuba a Catalunya, Alain González, i la cònsol de Barcelona, Lismara Castro van participar en la parada informativa que Mollet amb Cuba va posar a la Plaça Catalunya per informar a la ciutadania de Mollet de la campanya de recollida de diners “Xeringues contra el Bloqueo”. Aquesta campanya es realitza per ajudar a Cuba a poder vacunar a la seva població amb les seves pròpies vacunes contra la Covid i que es veu dificultada pel bloqueig dels EE UU que els impedeix la compra de xeringues. Mollet amb Cuba fa una nova aportació de 1000 € (per a la compra de 12000 xeringues) dins aquesta campanya.

Amb motiu de què el pròxim dia 23 de juny es votarà a l’Assemblea General de les Nacions Unides, per 29a vegada una resolució demanant l’aixecament del bloqueig dels EE UU contra Cuba. Aquest dissabte 29, també es va dur a terme una sessió de fotografies de les amigues de Cuba per recolzar la campanya contra el Bloqueo. 

1000 EUROS DE L’AJUNTAMENT DE MOLLET

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat aquesta setmana que col·laborarà amb la campanya Món Local Covid-19 engegada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament contribuint a l’enviament de material de vacunació a Cuba. En concret, l’Ajuntament de Mollet aportarà 1.000 € a la campanya amb la qual s’enviarà material de vacunació Covid a Cuba. També ha indicat que aportarà 1.000 € a una iniciativa de portar respiradors a l’Hospital Ahalya de la ciutat de Gunpur, a l’Índia.