Les catifes i l’Ou com Balla tornen a la Rambla diumenge de forma simbòlica

La catifa del Servei de Català de Mollet a l’any 2019

Davant del Casal Cultural. Diumenge 6. A partir de les 11 h.

Les catifes de Corpus tornaran diumenge a Mollet encara que de forma simbòlica. El Casal Cultural ha informat que al llarg del matí del diumenge els seus membres realitzaran una catifa de flors estreta i llarga, amb elements geomètrics que s’aniran repetint, de manera que no incitin a l’aglomeració de gent per observar-la. Tanmateix hi haurà també l’Ou com Balla en el jardí tancat que hi ha davant del Casal.

Aquesta serà la 28a edició que el Casal Cultural organitza les tradicionals catifes de flors a Mollet. Enguany, com que l’activitat no es pot fer amb la participació de diferents entitats com es fa habitualment, i tampoc es pot afavorir les concentracions de gent, per les restriccions derivades de la pandèmia, s’ha optat per aquesta edició simbòlica a l’espera que l’any vinent la festa recuperi la seva plena normalitat.