Quatre centres escolars de Mollet s’uneixen a la Revolta Escolar i tallaran carrers per reclamar entorns segurs i pacificats

Diverses escoles de Mollet tallaran aquest divendres, 4 de juny, els carrers que hi ha al costat dels centres escolars per demanar entorns escolars segurs, saludables i pacificats. L’acció, denominada Revolta Escolar, persegueix que a cada centre educatiu no es permeti la circulació de cotxes durant l’entrada i sortida de l’alumnat i docents.

De moment a Mollet s’han sumat a la iniciativa reivindicativa les AMPA de les escoles Montseny i Can Besora i les AFA de l’escola Sant Jordi i l’IES Aiguaviva

Revolta Escolar és un moviment que es va iniciar a Barcelona el desembre del 2020 i ara ha arribat a Mollet. L’acció que a Mollet, s’està impulsant i coordinant des de La Pública, es realitza actualment de forma coordinada en una dotzena de poblacions i afecta un centenar d’escoles de primària i secundària.