El Procicat dona llum verda a què Mollet pugui tenir Festa Major aquest estiu

Imatge del pregó de la Festa Major de 2019, la darrera que es va celebrar

El Procicat ha aprovat avui divendres permetre a partir de la setmana que ve les activitats de les festes majors i les revetlles que compleixen les restriccions vigents. Fins ara totes les festes i revetlles estaven suspeses per evitar aglomeracions, però a partir d’ara podran celebrar-se complint les característiques de cada activitat concreta. Entre les Festes Majors autoritzades hi haurà la de Mollet del Vallès.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, explicava fa uns dies a Mollet Viu que l’Ajuntament ja està treballant al costat de les colles per organitzar la Festa Major d’aquest estiu i que aquesta – que no serà de plena normalitat- segurament no inclourà actes que puguin provocar grans aglomeracions, com els concerts musicals al Parc, però si moltes altres activitats que s’adaptin a les normatives de seguretat que estiguin vigents en aquell moment.

També s’obre la porta a la celebració d’activitats per la Revetlla de Sant Joan.

A partir de dilluns es mantenen les reunions de fins a 10 persones, però s’ha ampliat del 50 al 70% l’aforament en congressos i convencions, i també en actes religiosos i cerimònies civils, inclosos casaments i funerals. Aquestes mesures se sumen les que han entrat en vigor aquest divendres, que amplien l’horari de la restauració i la cultura fins a la una de la matinada i incrementen al 70% l’aforament de comerços i gimnasos.