Mollet tornarà a organitzar activitats i tallers per joves aquest estiu

L’Ajuntament de Mollet tornarà a organitzar l’Estiu Jove, un seguit de cursos, activitats i tallers gratuïts adreçat a joves i adolescents entre el 28 de juny i el 22 de juliol. Atesa l’actual situació de pandèmia, totes les activitats es faran amb mesures de seguretat i limitant l’aforament.

En concret, durant els matins, hi haurà cursos i activitats de caràcter més lúdic adreçat a joves i adolescents majors de 12 anys.

A les tardes, s’han programat tallers per a joves de més edat, en aquest cas, dirigits majoritàriament cap a l’aprenentatge.

Entre d’altres, s’han programat: tallers de fotografia, d’il·lustració, de cuina d’estiu, de grafiti o d’iniciació al scooter i cursos de LinkedIn, de models de negoci per a creadors i creatius, de personal brànding estratègic per a xarxes socials o d’entrenament funcional work out.

Tots els cursos, activitats i tallers són gratuïts. Per accedir-hi cal inscripció prèvia del 7 al 23 de juny. Per fer les inscripcions i per obtenir informació detallada sobre les activitats es pot accedir clicant aqui

Per al regidor de joventut, Juan Torrecilla, “l’Estiu Jove és oci però també formació, divertir-se i alhora formar-se” i enguany “també hem valorat la importància que els i les nostres joves puguin anar recuperant progressivament les seves relacions socials, sempre tenint present que, en aquests moments, la situació encara no ens permet cap mena de relaxament i, per tant, cal seguir extremant les precaucions”.

Torrecilla també ha recordat que “aquesta iniciativa surt d’escoltar les iniciatives i propostes que ens fan arribar els diferents joves de la ciutat”.