Dos agents dels Mossos ferits a Mollet mentre perseguien un motorista que s’havia saltat un control

Un cotxe dels Mossos d’Esquadra va patir un accident aquest dilluns, 7 de juny, a l’altura de Mollet de Vallès mentre perseguia un motorista que s’havia saltat un control. A conseqüència de l’accident dos agents de la policia catalana van resultar ferits. Un va patir una fractura i es troba en estat menys greu mentre que l’altre està només ferit lleu.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, l’incident es va iniciar cap a les 14:30 hores de la tarda a la N-150, a Montcada i Reixac, quan un motorista, per motius que no s’han explicat, va saltar-se un control policial. Els Mossos van iniciar amb el seu vehicle el seguiment del motorista que s’havia saltat el control i a l’altura de Mollet del Vallès, aquest va tocar amb una vorera i va bolcar. Aprofitant l’accident del cotxe policial el motorista va seguir amb la seva fuga i se li va perdre la pista.

Segons han indicat els Mossos, el motorista, un home de trenta-dos anys, es va lliurar tres hores més tard a la comissaria de Nou Barris, a Barcelona, on va quedar detingut per “conducció temerària”.