El Casal Cultural estrena un cicle d’exposicions i tertúlies artístiques conduïdes per Judith Vizcarra

Foto de perfil de Judith Vizcarra a Facebook

Divendres 11 de juny a les 19.30 h al Jardinet 


El Casal Cultural estrena un cicle d’exposicions i tertúlies artístiques conduïdes per la fotògrafa de Mollet Judith Vizcarra. En aquestes una artista convidada per la fotografa local parlarà de la seva obra. Aquest divendres comptarà amb la presència de l’Eulàlia Puig.  

Judith Vizcarra  parla a la revista del Casal de L’univers interior de l’Eulàlia Puig. D’ella diu que  “idealitza la matèria, que l’ajuda i ens ajuda a estimar i a valorar els detalls que aparentment, no tenen gens d’importància”. “La transcendència no està en el més sublim, ni en les brillantors i les aparences, que té un tresor i potser ella no ho sap… Però és ella mateixa i la seva capacitat innata de transformar i fer a la seva mida el seu propi món”, comenta a la revista del Casal Cultural.