Recullen més de 300 kg de residus al Parc de la Creueta pel Let’s Clean Europe

L’Ajuntament de Mollet, amb el suport d’un grup de voluntariat ambiental de l’empresa INDRA, ha recollit més de 300 kg de residus al Parc de la Creueta. La iniciativa és fruit de l’adhesió de l’Ajuntament de Mollet a la jornada internacional Let’s Clean Europe, que s’ha fet aquest dissabte arreu de diferents municipis. La jornada també coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

Let’s Clean Europe és una acció comuna a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges o marges de rius.

L’any 2020 l’acció voluntària es va dur a terme al polígon de Can Prat i al riu i en aquesta ocasió ha estat al parc de la Creueta.

Per al regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto “la nostra adhesió a aquesta jornada europea és una mostra més del compromís de la ciutat amb el medi ambient i, en aquest cas concret, amb la recollida de residus, com sempre hem dit, el millor residu és aquell que no es genera”. Segons Broto “No podem abocar residus fora dels llocs habilitats, especialment els plàstics. És important que siguem conscients del mal que li estem fent a la fauna i la flora i els greus impactes ambientals que comporten aquesta mala acció.”