El risc de rebrot de la Covid-19 al Baix Vallès deixa de ser alta per primera vegada des de l’estiu passat

El risc de rebrot de la Covid-19 en el Baix Vallès baixa per primera vegada en molt temps per sota dels 100 i se situa en 68 punts i la taxa de contagi per sota d’1, en 0,71 punts, segons dades de la Generalitat. La setmana passada era de 194 punts. Aquest nivell deixa de ser alt i es considera ja mig-baix. Per ser considerat baix cal que sigui inferior als 50 casos per cada 100.000 habitants.

Tot i la millora de les dades epidemiològiques segueix l’estabilització en les persones ingressades a l’Hospital de Mollet encara que amb una lleugera pujada. Aquest dimecres hi havia 11 persones ingressades per Covid-19, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet (FSM). Dues més que la setmana passada. En total s’han donat 11 altes, amb un total de 1425, i no hi ha hagut cap defunció per tercera setmana consecutiva.

L’actual situació epidemiològica permet mantenir l’horari de visites d’acompanyants matí i tarda a l’àrea d’hospitalització i obrir, des del passat dilluns, franges de visites matí i tarda als pacients ingressats a urgències amb estades superiors a 12 h o amb necessitats d’acompanyament especials.