Molta participació en la concentració de Mollet per condemnar la violència contra les dones

Imatge de la concentració a Mollet. Foto: Twitter Francisca Morales

Unes dues-centes persones es van concentrar aquest divendres a les 10 de la nit davant de l’Ajuntament de Mollet convocades per les organitzacions feministes de la ciutat per condemnar la violència masclista contra les dones. La convocatòria feminista comptava amb el suport de diferents forces polítiques locals i de diverses entitats cíviques.

A la concentració, similar a les que al llarg del dia d’ahir es van convocar a tot Espanya arran de l’aparició del cadàver d’una de les nenes de Tenerife assassinades pel seu pare, es va fer lectura d’un manifest. En el mateix es va recordar que hi ha hagut 15 feminicidis en els últims vint dies, 38 des de principi d’any, 84 assassinats masclistes en el 2020 i 1212 dones i nenes assassinades des de l’any 2010 i ho van atribuir a l’estructura patriarcal de la nostra societat. Les entitats feministes van demanar a tots els presents que “no mireu cap a una altra banda, no tolereu en el dia a dia cap discriminació ni violència cap a les dones”.

Aquest divendres l’alcalde de Mollet, Josep Monràs va difondre a les xarxes socials la seva condemna a la violència masclista i el suport a la mare de les nenes canàries. “Lamento profundament el terrible patiment que deu estar vivint la mare de l’Anna i Olivia. Des de Mollet, tot el meu suport, respecte i carinyo a la Beatriz i a tots els seus éssers estimats. Faig la més ferma condemna a qualsevol mena de violència masclista”.