Més de 20.000 molletans i molletanes ja han estat vacunades

Les vacunacions continuen avançant amb bon ritme a Mollet del Vallès mentre, a poc a poc, va baixant la incidència de l’epidèmia de Covid-19. Segons ha informat avui l’Ajuntament, 21.519 persones a la ciutat ja han estat vacunades en primera dosi i 13.065 ja tenen la pauta completa.

Les dades epidèmiques estan ja en nivells baixos després de moltes setmanes. Així, en aquests moments, l’índex de rebrot se situa en 63, mentre que dilluns passat era de 104. La velocitat de transmissió també s’ha reduït fins al 0,76. Pel que fa al nombre de persones ingressades amb Covid a l’Hospital de Mollet són 9, cap d’elles a l’UCI. Afortunadament, i per tercera setmana consecutiva, se segueix sense haver de lamentar cap defunció.

En referència als grups escolars, n’hi ha 1 confinat amb 27 persones i 1 positiu.

42 PERSONES SANCIONADES PER LA POLICIA

La Policia Municipal de Mollet ha interposat durant la darrera setmana 42 sancions, majoritàriament per aglomeracions al carrer i no mantenir la distància de seguretat i no portar la mascareta. L’Ajuntament també recorda que segueixen fent-se controls policials amb uniforme o sense per vetllar pel respecte de les mesures de seguretat vigents.