S’obre la piscina exterior de Ca n’Arimon amb reserva prèvia

El pròxim 24 de juny s’obre al bany la piscina exterior de Ca n’Arimon. La temporada s’allargarà fins al 12 de setembre i atesa l’actual situació de pandèmia, es prendran totes les mesures de seguretat establertes, com ara limitar l’aforament donant compliment a la normativa establerta en tot moment.

En aquest sentit, el sistema de reserva s’haurà de fer a través de la web www.canarimon.cat, des d’on es podrà comprar l’entrada en línia triant la data d’accés. Al correu electrònic de la compra es rebrà el tiquet amb el codi de barres que validarà l’accés. D’aquesta manera es millora el sistema de reserva evitant cues.

Així mateix, com ja es fa amb l’aforament del club, es podrà veure en temps real quina és la situació a la piscina des de la mateixa web del club www.canarimon.cat

Els dies i horaris de la piscina exterior de Ca n’Arimon a partir del 24 de juny fins al 22 d’agost seran de 10 a 20 h. Del 23 d’agost al 12 de setembre l’horari serà d’11 a 19 h

Pel que fa als preus de les entrades, es mantenen els preus vigents de l’any 2019. Els usuaris paguen entrades de la piscina d’estiu. Els socis estan inclosos en la quota. Hi ha preus reduïts per als infants i per a la gent gran a partir dels seixanta-cinc anys.