El Forn i pastisseria Prat de Mollet ha estat seleccionat com a integrant de la Ruta del Pa de Catalunya

La popular coca dolça de l’establiment

El Forn i pastisseria Prat de Mollet ha estat seleccionat com a integrant de la Ruta del Pa de Catalunya, que atorga l’associació Panàtics i que aplega els millors establiments del sector arreu del país.

Una setantena de fleques del país han estat triades en aquesta edició del 2021 per a la Ruta del Pa de Catalunya i el Forn i Pastisseria Prat és una de les tres úniques del Vallès Oriental, juntament amb l’Espiga d’Or de Caldes de Montbui, i el Forn i Pastisseria El Racó, de Granollers.

Ivette Prat va recollir la distinció en una gal·la que va tenir lloc dijous passat a l’Estació del Nord de Barcelona. En aquesta gal·la es va triar també “La Llesca d’Or” que va ser pel forn Meskpa de Torelló.

La llista de seleccionats per a la Ruta del Pa de Catalunya ha sorgit després de quatre dies de tasts anònims per part del jurat, en diferents punts de Catalunya. Les puntuacions d’aquesta ruta són ara puntuables per a la quarta edició de La Ruta Española del Buen Pan i per obtenir una estrella Dir-Informàtica, l’equivalent de les estrelles Michelin al sector de la fleca.