La Policia Municipal de Mollet reconeguda per la seva implicació en la campanya #pelsvalents de lluita contra el càncer infantil

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la Policia Municipal, es va adherir l’any 2018 a la campanya Escuts Solidaris amb objectiu de recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer infantil. Aquest passat cap de setmana, la Policia Municipal de Mollet ha estat reconeguda per la seva implicació en aquesta iniciativa durant un acte en el que s’ha donat a conèixer que s’han recaptat 500.000 € que serán destinats a l’Hospital Sant Joan de Deu.

La Gran Gala dels Escuts Solidaris contra el càncer infantil ha tingut lloc aquest passat dissabte a Caldes de Malavella.

L’acte s’ha celebrat amb motiu de l’entrega de la quantitat de 500.000€ que es donaran a l’Hospital Sant Joan de Deu, el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa, per destinar-los íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats de càncer, com ara trasllats, temps d’ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc.

A l’acte hi van assistir les policies locals de tota Espanya que mes s’han implicat significativament, entre elles la Policia Municipal de Mollet del Vallès.

Concretament es van homenatjar a 38 policies amb el distintiu de La Creu d’Honor #pelsvalents .

La Gala va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Salvador Balliu, i Begoña Curto, sotsdirectora de la Policia de la Generalitat, que va expressar l’agraïment per relacionar el nom de les policies locals amb una causa solidaria i noble com es la lluita contra el càncer infantil.

La responsable de l’Hospital Sant Joan de Déu , Diana Nin, va incidir en la importància de la implicació d’aquests actes altruistes agraint la implicació de les policies locals a la que va qualificar com “la nostra causa, la causa de tots”.