El 55% dels molletans majors de setze anys ja han rebut la vacuna

Les vacunacions continuen avançant amb bon ritme a Mollet. Segons s’ha informat en l’habitual reunió de control dels dilluns 24.968 persones ja han estat vacunades en primera dosi, el que representa el 55,8% de la població major de setze anys, i 15.191 ja tenen la pauta completa, és a dir, el 34% de la població.

En aquests moments, l’índex de rebrot segueix disminuint a la ciutat situant-se en 50, el que ja és una incidència baixa. La setmana passada era de 63. Pel que fa a la velocitat de transmissió, està en 0,87. En referència al nombre de persones ingressades amb Covid a l’Hospital de Mollet són 5, 4 menys que la setmana passada. Cap d’elles es troba a l’UCI. Una setmana més tampoc s’ha lamentat cap defunció.

Per la seva banda, la Policia Municipal de Mollet ha interposat durant la darrera setmana molt poques sancions: només 10 i majoritàriament per aglomeracions al carrer o no mantenir la distància de seguretat i no portar la mascareta. L’Ajuntament també recorda que segueixen fent-se controls policials amb uniforme o sense per vetllar pel respecte de les mesures de seguretat vigents.