El comprovant del pagament de l’impost de vehicles ja no serà necessari per obtenir les bonificacions de la zona blava de Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat novetats en les bonificacions per aparcar a la zona blava de la ciutat. Actualment continuen vigents els adhesius de la campanya 2019-2020 que són vàlids fins al 31 de desembre de 2021, però els adhesius per la campanya 2021-2022 es començaran a repartir abans, concretament a partir del 20 de setembre. Entre els mesos de setembre i desembre seran vàlids tant els adhesius de la campanya actual com la de l’any 2022.

Com a novetat, enguany segons ha informat l’Ajuntament ja no caldrà mostrar el comprovant de pagament de l’impost de vehicles. Aquesta informació ja la té el mateix ajuntament.

Els adhesius de la zona blava de la temporada 2021-2022 es podran anar a buscar a l’Ajuntament de Mollet, al Centre Cultural La Marineta o al Centre Cívic de Can Borrell. Només caldrà mostrar el DNI. En el cas de vehicle nou, caldrà mostrar el document on figuri que el vehicle s’ha adquirit durant l’any en curs.

Des de fa deu anys, l’Ajuntament bonifica amb minuts d’aparcament gratuït als ciutadans i ciutadanes que paguen l’Impost de Vehicles a Mollet. L’any 2016, la iniciativa es va ampliar a 30 minuts gratis per als residents particulars que segueixen pagant aquest impost a la ciutat i que, a més a més, al llarg de l’any anterior no han rebut cap sanció de trànsit al municipi, en cas contrari, la bonificació de 15 minuts continua vigent igualment.