El col·lectiu, Àvies i avis de Mollet per la Llibertat valoren la seva continuïtat després de l’indult als polítics catalans presos

El col·lectiu, Àvies i avis de Mollet del Vallès per la Llibertat, ha convocat una assemblea oberta pel dilluns, 5 de juliol al Jardinet del Casal Cultural. L’objectiu de l’assemblea, segons han indicat, valorar la continuïtat del col·lectiu després que el passat dia 23 el govern espanyol va indultar a 9 dirigents polítics empresonats arran del judici contra el procés.

En un comunicat, aquest grup indica que el passat dimecres, 23 de juny, “va ser un dia molt especial pell col·lectiu” i durant la concentració setmanal, que des de la tardor del 2017, fan davant l’ajuntament per reivindicar “la llibertat dels presos polítics empresonats i el retorn dels exiliats, es va produir l’alliberament dels nou líders socials i polítics a conseqüència de l’aplicació de l’indult”. Els assistents van poder seguir i celebrar la sortida de les presons en directe i escoltar les seves primeres paraules.

En una primera valoració d’urgència, el col·lectiu considera “que els indults no són una gran victòria, però és una victòria i que cal alegrar-se’n”. Aquesta nova situació, però, també diuen “no permet el retorn dels exiliats, ni posa fi a la repressió per a vora 3000 persones que tenen oberts processos judicials o econòmics”.