Mollet commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI  amb diverses accions de sensibilització

Enguany l’Ajuntament de Mollet del Vallès, commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI  amb diverses accions de sensibilització vers la població, que tenen a veure a fer difusió sobre les reivindicacions del 28 de juny, mitjançant una pancarta commemorativa a l’edifici de l’antic ajuntament, a la Plaça Prat de la Riba, i també difonent comunicats a les xarxes socials municipals.

La regidora de polítiques d’igualtat, Pepi Muñoz, ha declarat que “És important recordar i commemorar el 28 de juny amb Orgull. Perquè hem avançat molt, però cal continuar el camí per assolir una igualtat real cap a una societat tolerant i en la que cap persona del col·lectiu LGTBI pateixi discriminació i situacions de vulnerabilitat” I ha afegit “El govern municipal condemna totes les actituds de rebuig, de prejudici i d’hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.”

L’Ajuntament de Mollet recorda que el passat mes de març va entrar en funcionament el Servei d’Atenció Integral (SAI) LGBTI per sensibilitzar i oferir informació, suport i recursos donant  resposta a les consultes vinculades a les diversitats sexuals i de gènere del col·lectiu, els seus familiars i professionals que hi tinguin algun vincle.