Concentració en defensa de l’atenció primària davant de l’ambulatori de Plana Lledó

Unes desenes de persones s’han concentrat aquest dimecres 30 de juny a les 12 h davant de l’ambulatori de Plana Lledó per reclamar més recursos i personal sanitari per a l’atenció primària, també normalitzar les consultes presencials, limitar la telemedicina, i incrementar les línies telefòniques.

La concentració feta a Mollet era similar a altres que la Marea Blanca de Catalunya i altres col·lectius, entre els quals es troba la plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, han organitzat en tot el territori català. A aquesta, a més a més de veïns, han participat representants de formacions polítiques de l’esquerra local.

En el cas de Mollet, l’entitat convocant la Plataforma per la Sanitat Pública del Baix Vallès també ha reclamat que es projecti el nou CUAP planificat per la zona. La Plataforma també ha iniciat una recollida de signatures per reforçar les seves peticions.