El risc de rebrot al Baix Vallès torna a ser alt tot i que la situació hospitalària està estable

A l’Hospital de Mollet el nombre d’ingressos per Covid-19 és de 5 persones, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet (FSM). És una menys que la setmana passada. En total s’han donat 6 altes, amb un total de 1448, i, seguint la tònica de les darreres setmanes, no hi ha hagut cap defunció.

Tot i aquesta situació hospitalària que indica estabilitat, segons les dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot del Baix Vallès torna a ser alt i puja en 192 punts i la taxa de contagi a 1,39 punts. Com al conjunt del país al Baix Vallès estan creixent els contagis especialment entre la població més jove que encara no està vacunada.

A Mollet, el passat dilluns, segons va informar l’Ajuntament, l’índex de rebrot estava en 57 i la velocitat de retransmissió en 1,41. 

Pel que fa les vacunacions, segueixen a bon ritme. 26.661 persones ja han rebut la primera dosi, el que representa el 59,9% de la població major de 16 anys, i 17.490 ja tenen la pauta completa, el que comporta el 39% de la població major de 16 anys.

Pel que fa les actuacions policials, s’han interposat 10 sancions per incompliment de la normativa Covid.