Mollet, Montélimar, Ravensburg i Rivoli recorden de forma conjunta les víctimes de la Covid-19

Els alcaldes de les quatre ciutats agermanades, Mollet del Vallès, Montélimar, Ravensburg i Rivoli, han signat aquest dilluns una declaració conjunta per recordar les víctimes que ha provocat aquesta pandèmia i donar suport a les seves famílies i a totes aquelles persones que d’una manera o altra han patit o encara pateixen les conseqüències del virus. A totes elles, a través d’aquest manifest, es vol oferir suport i consol en nom de la ciutadania de les quatre ciutats.

Els quatre alcaldes posen de manifest la constatació de fins a quin punt aquesta pandèmia ha demostrat que tots i totes estem interrelacionats afectant a tothom per igual sense distinció de nacionalitats. I davant d’aquesta constatació, reivindiquen la cooperació i la solidaritat com a úniques vies per combatre aquest repte.

En aquest sentit, reivindiquen el seu compromís amb el projecte europeu i amb l’agermanament com a eines claus per ajudar-se mútuament, compartir coneixements i seguir treballant en futurs projectes amb l’objectiu d’enfortir i vetllar pel benestar de la ciutadania.

Amb aquest manifest també es posa èmfasi en la solidaritat i l’altruisme dels ciutadans i ciutadanes durant aquests temps difícils reconeixent la tasca de voluntaris, associacions, professionals i funcionaris per fer tot el possible per ajudar altres ciutadans i seguir contribuint a la superació de la pandèmia.

Per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs “La Covid ha estat una pandèmia mundial i el fet de poder compartir experiències d’arreu ha estat molt important i enriquidor. Vull agrair les mostres de suport que han tingut totes les ciutats agermanades amb la nostra ciutat i alhora reiterar la solidaritat de Mollet amb totes elles.” I ha afegit “Amb aquesta declaració volem recordar a totes les persones que ja no hi són i també fer un homenatge i agraïment a totes aquelles persones que han estat, des del primer dia, a primera línia”