Obren un expedient sancionador contra un membre de Salvem El Calderí per parlar per megafonia en una concentració

Txus Carrasco palant pel micro en l’acte

L’ajuntament del Mollet ha tornat a obrir un nou expedient sancionador al membre de la Plataforma “Salvem El Calderí”, Txus Carrasco, per l’acte que el col·lectiu va portar a terme el passat 15 de desembre de 2020 davant l’Ajuntament. L’ajuntament, segons informa la Plataforma, ha obert l’expedient per haver adreçat unes paraules a la gent concentrada en aquell acte amb un micro.

Aquesta és la segona denúncia que rep l’activista per aquest mateix acte. Fa unes setmanes l’Ajuntament va tramitar-li un altre expedient per haver organitzat l’acte sense demanar permís. L’Ajuntament, posteriorment, va anul·lar aquest expedient en reconèixer que donar autorització no forma part de les seves competències.

Per la Plataforma ecologista, l’Ajuntament de Mollet “rebla així la seva aposta per intentar reprimir la resposta popular a un projecte destructiu com el del Calderí, amb denúncies i sancions, intentant aturar la mobilització i fer callar les veus crítiques que defensen salvar aquest important espai agrícola i evitar la construcció d’un nou macrobarri”.

La plataforma indica que la nova denúncia està “de nou plena d’errors i mancada de tot rigor” i indica que coincideix amb la comunicació dels inicis dels tràmits legals per endegar un contenciós administratiu davant el TSJC per aturar la destrucció de l’espai.

“Una nova inculpació que lluny de fer-nos desistir en la nostra lluita ens referma encara més en la importància d’acabar amb l’era dels projectes faraònics de l’Equip de Govern municipal (PSC-PSOE i Podemos) i els seus aliats de la dreta i en la importància transcendental de salvar els pocs espais naturals que ens queden per poder repensar la ciutat, no per servir als beneficis especulatius d’uns pocs, sinó per garantir un futur millor i més saludable per a totes”, diuen.