Una trentena de comerços de Mollet oferiran productes a baix preu al Pavelló de Riera Seca

Aquest dissabte 3 de juliol, la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca acollirà un outlet d’estiu dels comerços de Mollet amb promocions exclusives i preus inferiors als habituals.

L’outlet, que ha estat iniciativa de l’Ajuntament de Mollet en col·laboració amb l’Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya (ADHEC), estarà situat a la pista exterior de pavelló d’hoquei de Mollet entre les 10 i les 20.30 h.
En total, una trentena de parades dels comerços de Mollet, oferiran diferents productes a baix preu com ara roba, sabates, artesania, telefonia, etc.


Segons la regidora de Comerç, Mercè Pérez, “creiem que aquesta serà una bona oportunitat per donar un cop de mà i reactivar el comerç local, un dels molts sectors que ha patit i encara pateix els efectes d’aquesta pandèmia”. La regidora també ha recordat que “des de l’Ajuntament sempre hem defensat i recolzat incentivar la compra de proximitat, i justament ara fa un any, en el pic de la pandèmia, vam posar en marxa la campanya Compra a Mollet, Tria comerç local en col·laboració amb el teixit associatiu i comercial de la ciutat, amb l’objectiu de promocionar i fomentar la compra als establiments comercials i de serveis de Mollet”.