L’índex de rebrot de la Covid-19 es multiplica per 14 a Mollet en un setmana

L’índex de rebrot s’ha disparat de forma alarmant a Mollet del Vallès i aquest dilluns està en 831, quan la setmana passada era de 57. És a dir, en menys d’una setmana ha crescut en una proporció no vista abans de 14 vegades. La velocitat de retransmissió també s’incrementa i se situa en 3,02, es a dir que cada positiu contagia a tres persones més. La setmana passada era de 1,41.

En referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet ha augmentat situant-se en 7 persones, 1 d’elles a l’UCI. El dimecres passat hi havia 5 persones ingressades.
Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció.

Pel que fa les vacunacions, segueixen a bon ritme. 29.567 persones ja han rebut la primera dosi i 21.143 ja tenen la pauta completa.

L’alcalde Josep Monràs ha insistit en demanar “Prudència, prudència i més prudència. Les dades de Covid a la ciutat demostren clarament que la Covid no ha marxat, que està ben present entre nosaltres, així que demano a tothom que extremi les precaucions.”

Des del punt de vista de les normes Covid, la Policia Municipal segueix vetllant pel seu estricte compliment amb controls amb i sense uniforme.

D’altra banda, la Policia Municipal segueix actuant amb el Pla Estiu reforçant la vigilància i el control a l’espai públic amb diferents campanyes a parcs i places per vetllar, entre d’altres, sobre el consum d’alcohol a la via pública o pel compliment de la normativa sobre animals de companyia.