La Tramolla tanca temporada aquest divendres “sortint de la clandestinitat” al pati de l’Escola Papasseit

Divendres 16. Escola Salvat Papasseit. 21h

La Tramolla tanca temporada aquest divendres “sortint de la clandestinitat” al pati de l’Escola Papasseit. A les 21 h el pati de l’Escola Joan Salvat Papasseit serà l’escenari per fer sortir al carrer el “Cabaret Clandestí”, un espectacle de varietats ple de sorpreses i actuacions estel·lars. També hi haurà la traca final l’homenatge a Pepe Rubianes d’en Ferran Jimenez.

L’espectacle serà a taquilla inversa, però és imprescindible reservar plaça i tota la recaptació anirà destinada a finançar les properes activitats de l’Associació Cultural La Tramolla.

Aquesta primavera l’Espai d’Art i Cultura La Tramolla ha començat a programar espectacles de petit format els dijous al vespre, que tornaran a la tardor

“L’any més complicat per a programar activitats culturals ha estat l’any que La Tramolla ha començat a tenir una programació estable d’espectacles!”, expliquen des de La Tramolla. Gràcies a la iniciativa d’en Pau Segalés, van transformar l’antic garatge del centre en un petit cabaret underground: la “Sala Clandestina”, que setmana a setmana ha anat engalanant-se amb una decoració pràcticament de museu, com per exemple el rètol original de l’escola Miguel de Cervantes dels anys setanta restaurat, o l’antic teló de Can Gomà.

Aquest espai ha acollit durant els dijous de primavera espectacles de màgia, actuacions teatrals i concerts acústics. Amb el bon temps La Tramolla va decidir aturar els espectacles fins a la tardor, però abans, volien acomiadar-se “com cal” amb un espectacle de final de temporada.