La música protagonista de la Festa Major de Gallecs 2021

L’Associació Veïnal de Gallecs ha informat aquest dilluns que aquest pròxim cap de setmana, dies 23, 24 i 25 de juliol, com és tradicional organitza la Festa Major de Gallecs. La Festa Major de Gallecs, que retorna després d’un any d’absència, es recupera però amb restriccions per la situació sanitària. Així la Festa Major d’enguany no inclou actes com el tradicional sopar de festa i se centra únicament a oferir diverses actuacions musicals.

El divendres 23 de juliol s’ha programat un concert de l’acordionista Carles Belda (21:00 h) i un concert del grup Fantactels (22:45 h). El dissabte 24 de juliol hi ha concert de versions amb la Pop Machine (21:00 h) i el diumenge 25 de juliol concert de cançons tradicionals i de taverna amb el grup Sons de Taverna (20:00 h).

Per protocol COVID, cal inscriure’s prèviament, ja que els aforaments estan limitats a 70 persones. Tots els actes es portaran a terme a l’era de can Carol de Gallecs i caldrà portar mascareta obligatòriament.

Cal dir que la crida ha tingut un gran èxit i aquest dimarts l’Associació veïnals ha informat que les entrades pel divendres, amb Carles Belda i Fantactels ja estaven esgotades.