El molletà Jordi Talarn nou president comarcal del PDeCAT

L’exregidor de Mollet, Jordi Talarn va ser escollit aquest dimarts com nou president del Partit Demòcrata (PDeCAT) al Vallès Oriental. L’elecció, segons ha informat aquesta formació, es va fer en el transcurs de l’Assemblea de militants del Vallès Oriental que teia com a objectiu de renovar l’executiva comarcal i escollir els consellers comarcals.

Jordi Talarn, que va ser regidor per CiU a l’Ajuntament de Mollet, és enginyer en Electrònica, enginyer en Telecomunicacions i màster en Administració i Govern Local.

La nova executiva encapçalada per Jordi Talarn va ser escollida amb el 100% dels vots. La nova executiva comarcal del PDeCAT té una destacada presència molletana, ja que Albert Parés serà el nou secretari d’Àmbits Temàtics i també inclou la presència de Mònica Castro i de l’actual regidor de Junts per Mollet a l’Ajuntament, Joan Daví.

Albert Parés, a més a més, va ser escollit com un dels tres consellers nacionals que representaran a la comarca