Un passatger d’un tren aturat a Mollet agredeix a dos vigilants de seguretat

Un passatger d’un tren de la línia R3 va protagonitzar aquest diumenge un enfrontament amb dos vigilants de seguretat a l’estació Mollet Santa Rosa quan se li va demanar que abandonés el comboi per no portar bitllet. La discussió entre el passatger i els vigilants de seguretat va ser gravada i el vídeo ha estat difós a les xarxes socials.

Sembla que l’incident es va originar quan un revisor va demanar el bitllet al viatger i aquest no el portava. El viatger va dir que l’havia pagat i va explicar que necessitava arribar al seu lloc de feina i que no volia baixar del tren com li demanava el revisor.

Aquest, ja amb el tren parat a l’estació de Santa Rosa, va avisar els vigilants els quals li van demanar de nou que baixés del tren. Al vídeo es veu com mentre parlen, de cop i volta, el viatger ataca als dos vigilants de seguretat i com aquests es defensen utilitzant les seves defenses.

Finalment el fan fora del vagó, però aquest es resisteix i intenta impedir que les portes del tren es tanquin amb el peu. Un dels vigilants el colpeja repetidament amb la porra al peu fins que el treu i les portes es poden tancar.