El projecte per pacificar l’entorn de l’Hospital inclou reduir la Ronda Pinetons a un únic carril per sentit i crear més aparcaments

L’Ajuntament de Mollet iniciarà aviat el projecte per pacificar el trànsit i millorar la mobilitat de l’entorn de l’Hospital de Mollet. Aquest projecte comportarà actuar a la Ronda Pinetons des de la rotonda de l’Hospital fins al carrer Francesc Layret.

Aquesta actuació, segons ha informat l’Equip de Govern als grups municipals, en el marc de la Taula de Mobilitat, es farà en dues fases. Durant la primera, entre la rotonda i el carrer Sabadell, es redueix aquest tram a un únic carril de circulació i s’habilitarà un espai d’aparcament en semibateria que incrementaran les places d’aparcament de cotxes i també s’augmentaran en 20 el nombre de places de motocicletes i es condicionarà el vial intern d’accés a l’Hospital.

També durant aquesta primera fase, per ordenar l’accessibilitat, s’incorporaran 4 places per vehicles de persones amb mobilitat reduïda. La previsió és que totes aquestes actuacions estiguin finalitzades a finals d’agost.

En una segona fase es construirà una rotonda per millorar l’accés dels vehicles d’emergències i de serveis de l’Hospital.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Mollet també ha presentat aquest dimecres als grups municipals, en el marc de la Taula de Mobilitat, la prediagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.

D’una banda, en referència al Pla de Mobilitat, l’Equip de Govern ha donat a conèixer els reptes i les prioritats del projecte, el calendari d’actuació i el procés de participació ciutadana que comportarà.

El regidor de Mobilitat, Juan José Baños, ha recordat que “convocar la Taula era un compromís de l’Equip de Govern amb la intenció de donar a conèixer la prediagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la ciutat. A més s’ha informat als grups municipals del conjunt d’actuacions adreçades a pacificar el trànsit i millorar la mobilitat de l’entorn de l’Hospital”.

Per Baños, “sens dubte, amb aquestes actuacions, millorarem els accessos a l’Hospital pensant també amb aquelles persones que tenen una mobilitat reduïda i augmentarem les places d’aparcament d’un servei bàsic com és l’Hospital”.