L’Hospital de Mollet dona la benvinguda als nous residents de medicina i infermeria

Aquest dimecres, la Fundació Sanitària Mollet va celebrar un acte de benvinguda pels 7 nous residents MIR i IIR que inicien la seva formació al centre baix vallesà. Concretament el centre acull un resident MIR de l’especialitat de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, un resident MIR de l’especialitat de Geriatria, tres residents de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària i dos residents de l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària.

Estem molt contents de donar-los la benvinguda. Per a nosaltres i pels nostres professionals és un estímul poder acollir residents propis i col·laborar en la formació de metges de família“, explica el Dr. Francisco Muñoz, cap d’estudis de la Fundació Sanitària Mollet.
Aquesta serà la primera promoció de residents d’aquestes dues especialitats que es formarà a l’Hospital de Mollet després que el 2020  fos acreditat pel Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social com a Unitat Docent de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu i com a Unitat Docent multiprofessional de Geriatria. Així mateix, l’FSM acollirà a 3 residents de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària que realitzaran part de la seva formació rotant per diferents serveis del centre sanitari com urgències, medicina interna, nefrologia, geriatria o dermatologia, entre d’altres.

En total són 9, set els residents de primer any (R1) que s’incorporen a l’hospital per dur a terme la seva formació especialitzada i dos els residents de segon any (R2) que continuen la formació. “Ser un hospital universitari en creixement és un benefici tan pels nostres professionals com per a la ciutadania: el nostre objectiu és seguir ampliant l’actual oferta de formació MIR i IIR a més especialitats”, explica el Dr. Joan Maria Ferrer, director de Qualitat, Docència i Recerca.