El molletà Frank Blanco, fixatge estrella per rellançar 8TV

El periodista de Mollet Frank Blanco serà el fixatge estrella per rellançar el canal privat en català 8TV. Segons ha avançat El Periódico, el presentador vallesà ha tancat un acord amb aquesta cadena privada per dirigir un nou espai d’entreteniment que s’emetrà diàriament a la franja de sobretaula. El presentador ha confirmat a més a més la notícia amb una broma a les xarxes. “De nou em quedo sense migdiada”, ha dit.

Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest diari, el nou espai, que encara no té títol definitiu, vindrà a ocupar el buit deixat per ArusCity, d’Alfonso Arús ara fa dos anys, i serà la cara més visible del rellançament de la cadena que sota la direcció de Nicola Pedrazzoli vol apostar de nou pels continguts en directe i l’entreteniment.

L’estrena del nou programa de sobretaula de Frank Blanco està previst per a l’última setmana d’agost o la primera de setembre, juntament amb la resta dels programes que conformaran la nova 8TV.

Frank Blanco va començar la seva trajectòria a Ràdio Mollet, i va fer ràdio també a Els 40 Principals i la Cadena Dial. A televisió va presentar el mític ‘Caiga Quien Caiga’ a la Sexta, el debat de ‘Gran hermano’ a Telecinco i posteriorment ‘Zapeando’ a la Sexta, durant més de sis anys. L’estiu passat es va posar al capdavant de ‘Typical Spanish’ a TVE.