Molletopina estableix una línia directa amb la Policia Municipal per resoldre problemes ciutadans

El col·lectiu ciutadà Molletopina ha informat que a partir d’ara tindrà una línia directa amb Policia Municipal en qüestió de dubtes, queixes o denúncies no urgents dels ciutadans, amb la finalitat de poder col·laborar al fet que la ciutat “sigui més amable i la nostra policia més pròxima als ciutadans”. Els temes urgents, òbviament, s’hauran de seguir tramitant pel telèfon 112.

Segons han informat des de Molletopina, el passat dimecres 21 de juliol van mantenir una reunió amb la Policia Municipal de Mollet que tenia com a objectiu facilitar el flux d’informació “per a una millora de la seguretat, el civisme, la convivència i en definitiva la qualitat de vida en el municipi”.

“Durant aquesta trobada vam poder resoldre molts dubtes que teníem referents a l’incivisme, vandalisme, mobilitat entre altres qüestions”, diuen.

També van arribar a un acord per tenir una línia directa amb la Policia Municipal, ja que sovint reben en xarxes socials i en el correu electrònic «denúncies» a les que moltes vegades no poden donar resposta per desconeixement de la normativa sobre aquest tema.

Molletopina agraeix en el seu web a la Policia de Mollet “la confiança dipositada en el nostre Grup d’interès, esperem estar a l’altura i ajudar al fet que la nostra ciutat sigui més cívica i que prevalgui la convivència”.