L’Only Billar protagonista de la 36a final Lliga Amoba que es va disputar a L’Endroit

L’Endroit ha acollit aquest cap de setmana la 36a Final Lliga Amoba. En aquesta edició han participat 70 jugadors, dels quals 5 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.

L’Only Billar ha estat el gran protagonista en aquest cap de setmana de billar, enduent-se els premis més importants. Aconsegueixen el seu primer títol a Primera i Segona, en la seva primera temporada a la lliga.
A Primera, L’Only Billar 2 s’imposa per la mínima 11-10 a l’actual campió L’Endroit EOS. En una final igualadíssima i molt emocionant que ha necessitat el desempat per saber-ne el campió. 

El premi al Millor Jugador ha estat per Curro Fernández  de L’Only Billar 2, aconseguint el seu primer títol, en vèncer 6-1 al seu company d’equip Sergio Macías,  màxim guardonat amb 8 títols. En una final on el Curro no ha donat opció al seu rival.


“Hem gaudit d’un magnífic espectacle amb jugadors d’una altíssima qualitat, on els de L’Only Billar 2 han sigut capaços de remuntar un desavantatge inicial. Cal esmentar el nivell de tots els finalistes. Entre el quadre guanyador, el jugador més destacat Curro, que va ser Campió de l’Open de Vitòria (un altre dels grans tornejos estatals), Campió Júnior d’Espanya per Equips i de Catalunya individual. En Sergio, considerat actualment el millor jugador nascut a Mollet i en Joan Muñoz, un dels bons jugadors de Primera de la nostra lliga. També han ajudat a arribar a la final Cristian Moyano i Daniel González”, expliquen des de l’organització.
 
Entre els finalistes: L’Iván Cànovas, Campió d’Espanya Individual i per Equips 1996 en Bola 8 juntament amb Jaume Tàpies i Campió d’Espanya per Equips el 2000 en Bola 9. Quique Escudero, Campió Open Saragossa’ 19, un dels 3 torneigs estatals més importants. I el gran absent Iván Belmonte, SubCampió del Món a Las Vegas (2 cops) i Campió d’Espanya (també 2 vegades
 
A Segona L’Only Billar 3 guanya 11-9, en un altre final molt igualada i emocionant on també ha calgut el desempat davant dels de l’A.B. Estació França 1.

En John Torres de l’A.B. Estació França 1., es proclama Millor Jugador en vèncer 5-3 a David Gómez (Pijo) de L’Only Billar 3.

La seu de la Final ha estat L’Endroit. En aquesta edició han participat 70 jugadors dels 5 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.

L’organització de la 36a Final Lliga Amoba agraeix la col·laboració de Rest. Rivoli, Rest. Kenfir, Genís Busquets Instal.lacions , Reformas Artacho, Rest. Brasas y Más, Armand Classics, Villacastin Medicina Dental i Estètica en la donació dels trofeus i detalls.