Quatre defuncions per Covid-19 a l’Hospital de Mollet tot i que comencen a baixar els ingressats

La situació de la Covid-19 sembla començar a canviar de tendència a l’Hospital de Mollet. Segons ha informat la Fundació Sanitària, el nombre d’ingressos per Covid-19 ha disminuït lleugerament. Actualment hi ha 34 persones ingressades, quatre menys que la setmana passada.

En total s’han donat 33 altes, amb un total de 1.548. La notícia més negativa és que s’han produït quatre defuncions. Es tracta del doble que la setmana passada i la quantitat més elevada en aquesta cinquena onada.

La reducció de malalts ingressats es produeix quan el risc de rebrot en el Baix Vallès també disminueix i se situa en 547 punts i la Rt en 0,69. La setmana passada el risc de rebrot en el Baix Vallès era de 980 punts i la Rt en 0,92.