La Policia Municipal de Mollet va detenir un jove per robatori amb força a l’interior d’un cotxe

La Policia Municipal de Mollet va detenir el passat dia 3 d’agost un jove de 24 anys per robar a l’interior d’un cotxe aparcat a l’Avinguda Teixidores. El conductor, que estava a prop, va adonar-se dels fets i va aconseguir retenir el lladre fins que van arribar els agents

Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, els fets van passar el 3 d’agost, quan un jove va trencar els vidres del cotxe per accedir-hi. El conductor va sentir el soroll i va dirigir-se cap on hi havia el cotxe que era de lloguer. Va trobar-se el lladre a l’interior del vehicle i va aconseguir retenir-lo.

Paral·lelament a aquests fets un veí de Riera Seca va adonar-se del que estava passant i va trucar a la Policia Municipal, que va arribar al cap de pocs minuts. Els agents van detenir el jove com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle. La Policia Municipal va lliurar-lo als Mossos d’Esquadra, que el van posar a disposició del jutge.