Mollet amplia l’horari de les fonts per l’onada de calor

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que amplia l’horari de les quatre fonts ornamentals de la ciutat entre aquest dijous i diumenge davant l’onada de calor que ens afecta. Són les fonts situades al Parc de les Pruneres, el Parc dels Colors, la Rambla de Balmes i la Dona d’Aigua que al llarg de tot l’estiu són molt empladres per famílies molletanes per que es pugui refrescar la mainada.

La font del Parc de Les Pruneres funcionarà també als matins des d’aquest dijous fins diumenge, de 10 h a 13:30 h. A les tardes, l’horari s’ampliarà i serà de 17 h a 21 h.

La Dona d’Aigua de la Rambla Fiveller amplia horaris i funcionarà de 10 h a 13:30 h i de 16 h a 19 h.

La Font del Parc dels Colors funcionarà de 10:30 h a 13:00 h i de 16 h a 19 h.

La Font de Balmes funcionarà de 10:30 h a 13:30 h i de 16 a 19 h.

La previsió es mantenir aquests horaris almenys fins diumenge, però es podrien mantenir els dies següents en funció de l’onada de calor. Les fonts es van posar en marxa el passat 21 de juny amb les mesures de seguretat i higiene que venen determinades per l’actual situació sanitària.