El banc dels aliments de Mollet rebrà 6.471 euros recaptats en els actes de Festa Major

La Festa Major de Mollet es va celebrar amb una bona participació popular tot i les restriccions de Covid-19 que van obligar que totes les activitats tinguessin una entrada simbòlica.

En els actes programats per l’Ajuntament es van vendre 5.650 entrades, el 75 % de les quals es van adquirir en línia a través de la plataforma molletvalles.koobin.com i la resta presencialment al Mercat Vell o al Centre Cultural de La Marineta. Les entrades tenien un preu simbòlic d’entre 1 i 4 euros i no hi havia taquilla al lloc dels espectacles. La recaptació total ha estat de 6.471 euros, que aniran a parar íntegrament al Banc dels Aliments.

A causa de la Covid-19, l’assistència als espectacles o activitats requeria entrada anticipada. La Festa Major s’ha hagut de celebrar en espais delimitats com el Parc de Can Mulà, el pati de Col·legis Nous, l’Envelat o el Museu Abelló. Les colles han organitzat les seves activitats a l’Institut Aiguaviva i l’Escola Montseny.

Les entrades es van exhaurir en gairebé una trentena d’actes del programa, com ara ‘La Magia de Jandro’, les ‘Bombolles morades a mogollón’, la Nit de monòlegs torrats o els concerts de Carmen & Kitflus, Versión impossible, Velvet Candles, The Sick Boys, Strombers o DEM. Les localitats de la Tarda de Cultura Popular i del Ball dels Diables ‘Benvinguts a l’infern’ es van exhaurir a les poques hores de posar-se a la venda. D’altra banda, les activitats infantils van tenir una molt bona resposta de públic.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha destacat el civisme i la responsabilitat del públic assistent als actes, que en tot moment van respectar les mesures de seguretat contra la Covid-19. “El públic ha tingut una actitud exemplar. No és la Festa Major que volíem fer, però és la millor Festa Major que hem fet tenint en compte les circumstàncies. El balanç és molt positiu”, ha reblat Monràs.

En aquest sentit, les 80 activitats del programa es van poder portar a terme amb total normalitat i sense cap incident. Malgrat això, La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra van haver de dispersar grups de joves, la majoria dels quals vinguts de fora de Mollet, que es van concentrar al parc de Ca l’Estrada durant les nits i van provocar alguns aldarulls.