Comencen les obres d’adequació del Pavelló Municipal Plana Lledó per que el CB Mollet pugui competir a la LEB Plata

L’Ajuntament de Mollet ha iniciat les obres d’adequació del Pavelló Municipal Plana Lledó per poder acollir la competició de LEB Plata de bàsquet. Els treballs consisteixen en la instal·lació de parquet, dues cistelles de peu, dos marcadors gegants i la millora de l’enllumenat. Són els requeriments de la Federación Española de Baloncesto perquè el Recambios Gaudí CB Mollet pugui disputar els partits en aquest pavelló. La inversió és de 244.000 euros. 

Les obres es van iniciar la setmana amb l’ampliació i adequació dels dos fons de pista per poder instal·lar les cistelles de peu i millorar la circulació del públic. La LEB Plata no permet que les cistelles pengin del sostre, com passa actualment al pavelló.

Els treballs continuaran amb la col·locació del parquet a la pista. Després es penjaran els dos marcadors gegants a banda i banda del pavelló i finalment s’instal·laran les dues noves cistelles FIBA, que disposaran de marcadors electrònics de possessió de pilota. L’enllumenat del pavelló ja ha estat substituït per leds durant la primera setmana d’agost per guanyar qualitat d’imatge en les retransmissions televisives.

Les obres hauran d’estar enllestides pel partit de la segona jornada de Lliga entre el Recambios Gaudí CB Mollet i l’Albacete Basket, el pròxim 16 d’octubre. L’equip haurà debutat a LEB Plata una setmana abans a la pista del Sant Antoni Ibiza Feeling.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha reiterat la predisposició de l’Ajuntament a “consolidar aquest nou projecte” i a fer-se càrrec “de tot allò que correspongui a la instal·lació” per poder afrontar la nova categoria.