Mollet recupera aquest curs les activitats i tallers presencials per la gent gran

Imatge d’uns tallers per la gent gran de l’any 2017

Les activitats, cursos i tallers per a la gent gran tornaran a ser presencials a Mollet en aquest nou curs 2021-2022. Enguany l’Ajuntament, amb les entitats de la ciutat, posa a l’abast de les persones majors de 55 anys un total de 71 propostes anuals, trimestrals o monogràfiques, entre activitats, cursos o tallers. Un 35% de l’oferta és gratuïta i la resta de pagament, en funció de la renda familiar.

El Mercat Vell acull aquest dimarts a les 17:30 hores l’acte de presentació de la Programació d’Activitats, Cursos i Tallers per a la gent gran 2021-2022. És una sessió informativa per donar a conèixer les diferents activitats i atendre els dubtes del públic.

En relació a la nova temporada, l’alcalde Josep Monràs destaca que “Estem contents d’haver pogut recuperar la presencialitat a les activitats, cursos i tallers, també dels cursos de la Gent Gran, que sé que és una notícia molt esperada per a tot l’alumnat. La pandèmia ens ha fet canviar moltes coses, però de mica en mica anem recuperant una certa normalitat, sempre amb molta prudència”.

La coordinadora de l’Àrea de Drets Socials, Ana María Díaz, assenyala que “l’oferta d’enguany, com sempre, és molt variada i extensa. Totes les activitats s’han dissenyat pensant en l’alumnat i, com no pot ser d’una altra manera, es faran seguint la normativa Covid-19 dictada per les autoritats sanitàries”.

Durant l’acte al Mercat Vell es projectarà un vídeo explicatiu de les activitats, el funcionament de les classes, les inscripcions i el pagament. Després s’obrirà un torn de preguntes per resoldre dubtes. El vídeo es podrà veure al web municipal a partir d’aquest dimarts, i s’emetrà també per Vallès Visió el dijous 9 de setembre a les 12:30 h i el diumenge 12 de setembre a les 15.15 h

Les inscripcions a les activitats per a gent gran seran els dies 20, 21 i 22 de setembre, de 15.30 h a 19 h, segons el calendari d’inscripció, i es podran fer presencials, a l’Ateneu Gran i a l’Espai Sant Jordi, i per Internet. Per a les inscripcions presencials caldrà concertar cita prèvia.