Mollet recupera la participació de les entitats a l’ofrena floral de l’11 de setembre

Imatge d’arxiu de la tradicional ofrena al monument

L’Ajuntament de Mollet del Vallès commemorarà amb una relativa normalitat l’11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya. Ho farà amb la tradicional ofrena floral unitària al monument de Rafael Casanova, però enguany es recupera la presència de les entitats que l’any passat no van poder assistir per les restriccions Covid.

Tot i això l’acte s’ha adaptat per donar compliment a les mesures Covid dictades per les autoritats sanitàries i per aquest motiu serà restringit al públic i només hi podran accedir representants de les entitats que hagin confirmat participació en l’ofrena floral.

L’acte se celebrarà a les 12 del migdia al monument de Rafael Casanova, situat a l’avinguda que porta el mateix nom i que és obra de l’artista molletà Cesc Bas. Hi podran assistir dos representants de cada entitat que tindran seient preassignat. L’accés serà a partir de les 11 del matí pel carrer Antònia Canet i caldrà identificar-se per accedir.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha assenyalat que “les restriccions de públic es deuen a la pandèmia”, però ha celebrat que “malgrat que sigui d’aquesta manera, la Diada a Mollet es pugui tornar a celebrar després que l’any passat no va ser possible”.

L’Associació Musical Pau Casals i el Cor Estoc de Veus acompanyaran l’acte amb la interpretació de diverses peces musicals. La hissada de la senyera anirà a càrrec aquest any de dues nenes de la Penya Barcelonista de Mollet, que aquest 2021 celebra el seu centenari. Tot seguit començarà l’ofrena floral. L’acte acabarà amb la interpretació de l’Himne a Mollet i els Segadors.