Normalitat institucional i molta participació de les entitats a l’ofrena floral de la Diada a Mollet

Mollet del Vallès va commemorar aquest dissabte amb una relativa normalitat l’11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya. Ho va far amb la tradicional ofrena floral unitària al monument de Rafael Casanova, en què van participar una trentena d’entitats locals i altres 14 s’hi van adherir.

A l’ofrena es va recuperar l’esperit d’altres anys i van participar tots els grups polítics presents a l’Ajuntament de Mollet excepte Ciutadans.

Enguany l’acte es va adaptar per donar compliment a les mesures Covid dictades per les autoritats sanitàries i per aquest motiu era restringit al públic i només van poder accedir al monument a Rafael Casanova dos representants per cadascuna de les entitats que prèviament havien confirmat participació en l’ofrena floral. L’accés es va fer a partir de les 11 del matí pel carrer Antònia Canet i calia identificar-se per accedir.

L’Associació Musical Pau Casals i el Cor Estoc de Veus van ser els encarregats d’acompanyar l’acte amb la interpretació de diverses peces musicals. La hissada de la senyera va anar a càrrec aquest any de dues nenes de la Penya Barcelonista de Mollet, l’Emma i la Núria, que aquest 2021 celebra el seu 50 aniversari. Tot seguit va començar l’ofrena floral. L’acte va acabar amb la interpretació de l’Himne a Mollet i els Segadors.