CCOO presenta a Mollet el llibre “El PSUC a Santa Coloma de Gramenet. 1936-1979”

Dijous 16 de setembre. 19 hores. Centre Cultural La Marineta

L’acte comptarà amb l’autor del llibre, Josep Maria Corral, el secretari general de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO, Xavier Hernández i del responsable de cultura d’aquesta Federació, Jordi Mayol, que presentarà l’acte.

Per a Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú: “Mollet i Santa Coloma són ciutats amb moltes similituds: pobles que al segle passat van esdevenir ciutats amb emigracions vingudes d’arreu i que per tant tenen característiques sociològiques semblants. Fins i tot les seves evolucions electorals són similars. El PSUC, i també les CCOO, van ser un exemple de gent compromesa en aquesta lluita. Un compromís dels que ens sentim orgulloses hereves i del que cal seguir aprenent”