L’Hospital de Mollet amplia les franges de visites d’acompanyants a hospitalització

La situació de la Covid-19 a l’Hospital de Mollet segueix molt estable. Aquest dimecres el nombre d’ingressos per Covid-19 era de 7 persones ingressades. La setmana passada eren 9. En total s’han donat 6 altes i hi ha hagut una defunció.

La Fundació Sanitària de Mollet ha indicat que a causa de la millora de la situació epidemiològica, s’ha decidit ampliat les franges horàries de visites a les persones ateses d’hospitalització a dues hores de matí i dues hores de tarda.

Actualment el risc de rebrot en el Baix Vallès és ja baix i se situa en 71 punts i la Rt en 0,73. A Mollet està en aquests moments en 126 i la velocitat de retransmissió és de 0,78.

Pel que fa a les vacunacions, segueixen a bon ritme. El 84,6% de la població major de 12 anys ja ha rebut la primera dosi segons informava el dilluns l’Ajuntament i el 81,3% ja tenen la pauta completa, el que comporta 38.449 persones vacunades a Mollet.