Salvem el Calderí demana 4000 euros als ciutadans per afrontar la via judicial per defensar l’espai

La Plataforma “Salvem el Calderí” va celebrar el passat dijous una assemblea oberta al Jardinet del Casal Cultural amb l’objectiu d’iniciar una nova etapa en la defensa d’aquest espai agrícola i natural. Segons ha informat la plataforma, “la mobilització popular i la via judicial són l’aposta, després d’esgotar les vies polítiques en el procés d’aprovació de la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal”.

La Plataforma ha informat que ja s’ha presentat un contenciós administratiu davant el TSJC, amb el suport de la CUP Mollet, Mollet en Comú i Ara Mollet-ERC-MES.

L’assemblea de dijous, segons han detallat des de l’entitat, va servir per informar sobre l’estat de la qüestió, facilitar un espai de treball comú per compartir idees i planificar i organitzar col·lectivament les accions dels propers mesos que portaran la defensa del Calderí, al carrer i als tribunals.

Entre aquestes, cal remarcar l’activació d’una campanya de micromecenatge a través de la plataforma “Kukumiku.com” amb l’objectiu d’assolir els 4.000 euros necessaris per afrontar les despeses judicials, tècniques, d’equip legal, d’assessorament tècnic per reforçar la defensa amb el suport d’Ecologistes en Acció.

Des de “Salvem el Calderí” es va convidar a totes les persones sensibilitzades amb la defensa d’aquest espai a contactar amb la plataforma, incorporar-se i participar en les diferents comissions de treball existents i es va fer també finalment una crida a la mobilització popular.