Instal·len un aparcament  segur per 20 bicicletes al costat de l’Estació de Mollet-Sant Fost

Imatge de @MolletPedala de l’inici de les obres

L’Ajuntament de Mollet està instal·lant un mòdul de 25 m² a l’Estació de Mollet-Sant Fost amb capacitat per aparcar-hi 20 bicicletes. Es tracta del Mollet Bici, un aparcament tancat, públic i gratuït. El servei, segons ha informat l’Ajuntament, entrarà en funcionament d’aquí a dues setmanes. L’aparcament disposarà d’una càmera de videovigilància per garantir la seguretat. L’inici dels treballs coincideix amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que se celebra fins al 22 de setembre. 


El Mollet Bici estarà operatiu cada dia de l’any i estarà vinculat als horaris de Rodalies. S’hi podrà deixar la bicicleta de 6 h a 1 h. El temps màxim d’estacionament serà de 48 hores i de 72 hores si hi ha un cap de setmana entremig. En cas d’excedir-se d’aquest temps, l’usuari serà penalitzat entre 2 i 30 dies sense poder utilitzar el servei, en funció del temps excedit. 

El regidor de Mobilitat, Juanjo Baños, ha comentat que “a Mollet sempre hem apostat per la mobilitat sostenible i segura i estem convençuts que aquest aparcament públic i gratuït de bicicletes fomentarà que molts molletans i molletanes facin servir transports més sostenibles per desplaçar-se a la nostra ciutat” i ha afegit que “és responsabilitat de tots i totes ajudar a combatre l’emergència climàtica”.


El Mollet Bici, en aquest sentit, expliquen des del govern local, “és una aposta per fomentar la intermodalitat entre la bicicleta i el tren, i així facilitar els trajectes sostenibles”.