Torneig del Club d’Escacs Mollet en benefici de l’Associació Espanyola contra el càncer

El Club d’Escacs Mollet ha organitzat aquest dissabte 18 de setembre al Pavelló de Riera Seca un torneig blitz solidari en benefici de l’Associació Espanyola contra el càncer (AECC). El torneig a benefici íntegre de l’AECC va tenir 65 participants que van disputar nou rondes a 5 minuts per jugador amb 3 segons d’increment.

En els resultats cal destacar la victòria incontestable del jugador local, el Mestre Internacional Pere Garriga i Cazorla, amb ple de victòries, amb les nou partides guanyades. El Mestre FIDE Vicenç Esplugas va quedar segon, a un punt de Garriga i el Mestre català Màxim Ventura va quedar tercer amb set punts, empatat amb el quart, el també Mestre FIDE Francisco Javier Jiménez. El millor local va ser el Mestre FIDE Cristian Fernández i el millor veterà, el també local, Antoni Pous.

El Club D’Escacs Mollet agraeix la seva participació als jugadors, ja que la seva inscripció anirà íntegra a l’AECC.” Un agraïment molt especial als àrbitres, encapçalats per l’àrbitre internacional Valerio de la Cruz, i amb el gran gest del mestre català, i àrbitre, Joan Manel Marches de sacrificar-se per arbitrar en lloc de jugar, a causa d’una baixa no comunicada a l’organització amb temps, de l’àrbitre auxiliar”, comenten. També agraeixen la col·laboració d’Esports Aguilà per les plaques dels trofeus, d’OPEL Molletauto per la furgoneta pel transport del material i de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, com sempre, “per estar al costat de l’esport molletà i més tractant-se d’un torneig benèfic”.