Les fortes pluges que van caure sobre Mollet van malmetre diversos arbres

Les fortes pluges que van caure aquest dilluns a la tarda a Mollet del Vallès i que anaven acompanyades de fortes ratxes de vent van provocar diferents incidències a la ciutat. Segons ha informat l’Ajuntament, van caure diversos arbres i en alguns punts de la ciutat es va produir també afectació sobre l’enllumenat públic.

Davant aquesta situació, en la que van treballar els diferents serveis municipals, l’Ajuntament de Mollet va anunciar que no s’obriran els parcs avui dimarts fins que s’hagi realitzat una inspecció per revisió i seguretat. L’Ajuntament de Mollet va demanar a la ciutadania prudència mentre la situació no tornés completament a la normalitat.

Els bombers han indicat que ahir dilluns a la tarda van fer una trentena de serveis en diferents punts entre les comarques del Vallès Oriental i Occidental, bàsicament per inundacions de zones baixes.