Mollet rep el màxim guardó de Viles Florides pel seu treball en el verd urbà

El jurat de Viles Florides ha atorgat la Flor d’Or Pere Cabot a Mollet del Vallès en reconeixement el seu treball pel verb urbà durant el darrer any i com a exemple de la feina que es fa en l’enjardinament i la millora dels espais verds, en reconeixement de la seva trajectòria i l’exemple de gestió tecnològica i qualitat del verd urbà.

Així mateix, un any més, Mollet segueix sent un dels pocs municipis amb 4 Flors d’Honor que encapçalen el rànquing de puntuacions. En total, enguany hi han participat 154 municipis, dels quals, juntament amb Mollet, 14 més també han rebut 4 Flors d’Honor.

Per l’alcalde Josep Monràs “que el moviment de Viles Florides ens hagi atorgat quatre flors d’honor i enguany ens hagi atorgat, a més, la Flor d’Or per la qualitat dels nostres espais verds és un honor. Sens dubte aquests reconeixements ens encoratgen a seguir treballant en la mateixa línia i amb més força i il·lusió.”

El moviment Viles Florides està impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus municipis, mitjançant la millora dels espais verds i millorant la qualitat de vida de la seva ciutadania.

La gala de reconeixements 2021 es va fer el passat divendres a Cabrera de Mar. Per primera vegada, Viles Florides supera la barrera dels 150 municipis d’arreu de Catalunya i Andorra coincidint amb el seu 10è aniversari. Aquest moviment vol mostrar i valorar la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Mollet hi participa des de l’any 2016 i aquell primer any ja va obtenir les 4 Flors d’Honor i una menció especial al millor espai públic florit per la rambla Pompeu Fabra.