IV Jornada del Cicle Cultiu Cultural al Jardinet

Diumenge, 26 de setembre. 11 h. El Jardinet del Casal Cultural

Cucúrbita i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental organitzen aquest diumenge (11 h) al Jardinet del Casal Cultural de Mollet la quarta edició del Cultiu Cultural (Cultiu d’Estiu) que aplegarà en una mateixa sessió la gastronomia i les migracions sota el nom de Sabors compartits, orígens i cuina.

Membres de la PAH Mollet-Baix Vallès, l’Associació de Veïns de l’Estació del Nord, la Plataforma per la Sanitat Pública del Baix Vallès, la Llibreria L’Illa, Mollet Acull i el grup de consum Cinc Quarteres participaran en una tertúlia distesa en què es respondran preguntes com les següents: “Com feu vosaltres el gaspatxo? Quina altra recepta feu per refrescar-vos a l’estiu? Com la feia la vostra mare o àvia? Quina va ser la vostra experiència com a nouvingudes a Mollet? Com canvia la vostra cuina el fet de consumir cistelles ecològiques? Com canvia el món, la vostra cuina?”.

Al mateix temps del col·loqui, la cuinera molletana Marina Duñach farà un show-cooking de gaspatxo, que posteriorment la podran tastar els assistents. Durant el tastet, també hi haurà l’actuació del músic Manu Fusta, veí de Santa Maria de Martorelles.

El Cultiu d’Estiu també comptarà amb la participació de l’Assemblea de Joves Atzarola, amb la seva escoleta popular adreçada als infants, perquè les mares i pares hi puguin assistir amb la canalla.