Obres de millora als carrers Sant Jordi i Picasso

L’Ajuntament de Mollet ha iniciat diferents obres de millora als carrers Sant Jordi i Picasso. Es tracta de l’ampliació de voreres, la construcció de passos elevats per fer-los accessibles o la creació de zones enjardinades. La inversió és d’uns 137.500 euros.

Les obres al carrer Sant Jordi s’han iniciat fa uns dies amb la construcció de passos elevats accessibles als encreuaments dels carrers Zorrilla i Bernat Metge. Els treballs també preveuen la reparació de l’asfalt del tram del carrer i l’ampliació de la vorera a la zona d’accés de la Residència La Immaculada. Està previst que les obres acabin aproximadament a mitjans de novembre. La inversió és de 91.200 euros.

D’altra banda, les obres del carrer Pau Picasso consisteixen en refer i ampliar la vorera i modificar l’aparcament per posar-lo en línia. Els treballs continuaran amb la creació d’una zona enjardinada a la vorera ampliada. Les obres, en aquest cas, van començar a finals d’agost i està previst que estiguin enllestides aproximadament a principis de novembre. La inversió és de 46.285 euros.

Les obres de millora als dos carrers suposaran talls de trànsit puntuals al llarg del temps que durin les obres.